NL Label in uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk

Berg&Berg Noordwijk is de NL Label specialist

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van Berg&Berg Noordwijk, met een uitgebreid assortiment aan sfeervolle producten voor vloer, wand en raam. Berg&Berg Noordwijk is dé interieurspecialist in uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk en daardoor zijn we kind aan huis bij alle A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door onze ruime kennis van deze collecties hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding te kiezen die wij graag onder eigen label willen brengen: NL Label. Het neusje van de zalm, geselecteerd door stylistes van de Binnenhuisadviseurs op basis van structuur. dessin, eigenschappen, kwaliteit. en uiteraard houden we daarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding in het oog. Bekijk alle stalen in onze winkel en laat je inspireren door ons huismerk NL Label. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak!

NL Label in uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk

Berg&Berg Noordwijk is de NL Label specialist

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van Berg&Berg Noordwijk, met een uitgebreid assortiment aan sfeervolle producten voor vloer, wand en raam. Berg&Berg Noordwijk is dé interieurspecialist in uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk en

...
daardoor zijn we kind aan huis bij alle A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door onze ruime kennis van deze collecties hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding te kiezen die wij graag onder eigen label willen brengen: NL Label. Het neusje van de zalm, geselecteerd door stylistes van de Binnenhuisadviseurs op basis van structuur. dessin, eigenschappen, kwaliteit. en uiteraard houden we daarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding in het oog. Bekijk alle stalen in onze winkel en laat je inspireren door ons huismerk NL Label. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak!

Lees meer
Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

Onze gordijnenadviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.