Maak het sfeervol met een laminaatvloer NL Label.


Kies je voor NL Label laminaat, dan kies je voor een vloer die veel sfeer in huis brengt én ook en nog eens goed bestand is tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht. Een perfecte vloer om te combineren met veel interieurideeën voor jouw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Hoewel laminaat uit meerdere lagen kunststof bestaat hebben de laminaatvloeren uit de NL Label collectie een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Met gepatenteerde druktechnieken worden de laminaatvloeren voorzien van een natuurlijk reliëf waarbij terugkerende patronen worden voorkomen. Op deze manier krijgt het laminaat de uitstraling van een echte houten vloer en voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan. Kom naar Berg&Berg Noordwijk, jouw binnenhuisadviseur in de regio in uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk, om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

De voordelen van ons private label NL Label.

  • de mooiste producten, geselecteerd op basis van dé woontrends van dit moment.

  • de collecties zijn samengesteld door onze eigen stylisten.

  • de producten in de NL Label collectie zijn niet alleen gekozen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege goede kwaliteit.

  • wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

  • elk NL Label product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

  • je krijgt op NL Label producten altijd een passende garantie.

bekijk onze folder vol voordeel md-lg

bekijk onze folder vol voordeel

Berg&Berg Noordwijk is de erkende interieurspecialist in vloeren voor de regio voor uw regio Noordwijk, Voorhout en Katwijk.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw vloer!
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.