blogs
28 oktober, 2021

Een warm interieur met de mooiste PVC vloeren

Een warm interieur met de mooiste PVC vloeren


De oktober woonmaand is bijna voorbij, maar wij inspireren je graag het hele jaar! Woonmaand of niet; samen maken we van jouw huis een warm thuis voor de herfst- en wintermaanden. In deze blog lees je meer over de mooiste PVC vloeren en hoe je met PVC een warme basis voor jouw interieur legt.
 

Warme voeten: PVC en vloerverwarming

Een PVC vloer is een harde kunststof vloer die zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en warmte-isolerend is. Omdat PVC warmte geleid, is een PVC vloer perfect te combineren met vloerverwarming. Met PVC als warmtegeleider is (en blijft) je huis snel op tempratuur en voelt de vloer heerlijk warm onder de voeten. Een vloer die alles heeft voor een warme en geborgen sfeer in huis!

bha-2021-Q1-Woonkamer 2 19-web.jpg


De veelzijdigheid van NL Label PVC

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een steenprint. De collectie van NL Label biedt een grote selectie PVC vloeren. De mooiste vloeren in visgraat, een rechte plank, tegels of Hongaarse punt. Belangrijk bij je keuze: de kleur, de plankbreedte, tegelgrootte en het (terugkerende) patroon hebben invloed op het effect dat je creëert in je interieur. In de winkel inspireren we je graag met onze PVC vloeren en de vele mogelijkheden. We kijken samen welke vloer het beste past bij jouw woning en wensen.


Wauw! Een zwarte PVC vloer

We inspireren je graag met verrassende interieurcombinaties, met ideeën waar je zelf niet zo snel aan had gedacht. Een van onze favorieten uit het nieuwe Style magazine is de eetkamer met de geheel zwarte PVC vloer. Door een donkere vloer te introduceren in je interieur kun je spelen met een mooi licht-donker contrast. Een donkere vloer brengt direct warmte in de ruimte.
 

bha-2021-Q3-Eetkamer 1.jpg


Een goede binnenkomer: PVC in de hal en op de trap

Wist je dat het ook mogelijk is om PVC te plaatsen op de trap? Zo kun je de vloer van de hal doortrekken naar boven en creëer je een verbinding tussen beide verdiepingen. We fotografeerde voor het Style magazine een hal waarbij PVC tegels zijn gebruikt als onderdeel van de trapbekleding. Dat is pas een goede binnenkomer!
 

bha-2021-Q3-Hal vierkant.jpg


Persoonlijk advies voor de mooiste PVC vloer

We verwelkomen je graag in onze winkel voor nog veel meer inspiratie en verrassende ideeën. Samen kijken we naar jouw wensen, bekijken we onze collecties met het mooiste PVC en creëren we jouw droominterieur! Loop gerust eens binnen of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.
 

2020-02 Vinke Beilen Sfeerfotografie-20.jpg