Energie besparen met Berg&Berg Noordwijk

Isolerende tips voor een warm en comfortabel thuis

Energiebesparing is urgenter dan ooit. Wist je dat je ook energie kan besparen met jouw interieurkeuzes? Met de juiste raamdecoratie en vloeren kan jouw verwarming een stuk lager, waardoor je veel kan besparen. Hoeveel is onder meer afhankelijk van h...
Lees meer

Energie besparen in onze winkel:Uitgelicht: energiebesparende raamdecoratie

In de wintermaanden komt er heel wat kou via je ramen naar binnen, en ontsnapt er op dezelfde manier warmte naar buiten. Dat kan oplopen tot wel 50 procent. Zonde, toch? Een slimme manier om de warmte in huis te houden: de juiste raambekleding! Ga bijvoorbeeld voor de isolerende werking van Duette® Shades van NL Label of Luxaflex®, voor elegante Silhouette® Shades of een combinatie van zonwering en gordijnen.

De ene raambekleding isoleert beter dan de andere. De besparing hangt ook af van het soort glas, de ligging van het huis en het product. Heb je bijvoorbeeld enkel glas, dan doe je goed aan raambekleding als Duette® Shades met een extra isolerend effect. Architella® Shades hebben zelfs een dubbele cel die dubbelop isoleert. En combineer je je raamdecoratie met gordijnen of kies je voor slimme bediening, dan heb je nog meer invloed op de energiebesparing. Ontdek hoe je je woning energiezuiniger en stijlvoller maakt met onze isolerende raamdecoratie. We adviseren je graag!

In ons nieuwe inspiratiemagazine besteden we aandacht aan energie besparen, maar ook aan een gezond binnenklimaat en akoestiek in huis. Lees onze tips en kijk binnen bij mooie interieurprojecten! Bekijk hieronder het magazine:

Onze slimme acties:

4e Luxaflex® Silhouette® Shade kado

Met Silhouette® Shades van Luxaflex® laat je het licht op een zachte manier binnenkomen. Speel met het licht door de lamellen te kantelen en over elkaar te schuiven. In combinatie met smart home bediening kun je deze afstemmen op het daglicht en zo energie besparen. Vraag onze adviseurs naar de collecties en voorwaarden!

15% korting op gevoerde NL Label gordijnen

Met gevoerde gordijnen bespaar je energie! De gordijnen houden kou goed buiten en de warmte binnen. Ontdek de uitgebreide collectie van NL Label en kies uit mooie kwaliteiten. Bespaar dubbelop en ga voor gevoerde gordijnen van NL Label.

Zo bespaar je energie:

Bespaar energie met gordijnen

Bespaar energie met gordijnen

Ook gordijnen houden de kou goed buiten. De stilstaande laag tussen het gordijn en het raam zorgt namelijk voor een isolatieschild. Doe de gordijnen daarom dicht zodra het avond – en dus kouder – wordt. En hoe dikker het gordijn, hoe beter! Voer je gordijnen voor een extra laag isolatie. In onze winkel vind je een enorm aanbod gordijnstoffen, kom langs voor advies!

Vloeren met vloerverwarming

Vloeren met vloerverwarming

Heerlijk, die vloerverwarming onder PVC, vinyl of Marmoleum. Wist je dat vloerverwarming in combinatie met deze vloeren heel energie-efficiënt is? Doordat de vloeren relatief dun zijn, is de warmteweerstand lager dan bij veel andere vloeren. De thermostaat kan een graad lager!

Tapijt voor extra warmte

Tapijt voor extra warmte

Tapijt voelt heerlijk zacht aan je voeten en isoleert de warmte in de kamer. Hoe hoogpoliger het tapijt, hoe beter het warme lucht vasthoudt. De oppervlaktetemperatuur van tapijt is daarmee hoger dan die van harde vloeren, omdat de warmteafvoer lager is. Heerlijk! Ga voor een kamerbreed tapijt of laat een karpet op maat maken, geheel naar jouw wens!

Ontdek onze energiebesparende oplossingen en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Na het invullen van het formulieren nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

 

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid