Zomeropruiming bij Berg&Berg Noordwijk!

Profiteer tot en met 31 juli van fijne acties op vloeren, gordijnen en zonwering.

Het is opruiming bij Berg&Berg Noordwijk! Dat betekent dat je tot en met 31 juli profiteert van fijne acties op vloeren, gordijnen en zonwering. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren over de collectie die bij je past!
Lees meer

Onze acties tijdens de zomeropruiming:

de kwaliteit van NL Label.

de kwaliteit van NL Label.

Kies je een nieuwe vloer of raamdecoratie, dan ga je voor kwaliteit. Al onze collecties worden geproduceerd vanuit de mooiste materialen en met het fijnste oog voor detail. Uit de collecties van onze A-merken selecteren wij jaarlijks de meeste populaire, trendy en kwalitatieve producten voor je en voegen deze samen in onze eigen NL Label collectie. Een prachtige, up-to-date collectie met de juiste prijs.

Kwaliteit is de kracht van NL Label. Tot en met 31 juli ontvang je extra korting op NL Label PVC en vinyl vloeren en op zonwering en horren. Het ideale moment om je te laten adviseren over NL Label! 

het binnenhouden van licht en warmte met onze zonwering.
het binnenhouden van licht en warmte met onze zonwering.

De zon schijnt! Met onze zonwering voor binnen bescherm je je huis tijdens warme zomerdagen tegen warmte en licht en zorg je ervoor dat het in huis lekker koel blijft. Of je nu een grote raampartij hebt, een draai-kiepraam of een raam met een bijzondere vorm, in onze collectie zonwering vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met onze binnenzonwering regel je de door jou gewenste lichtinval en verfraai je iedere kamer in huis.

Dit is het moment jouw huis tegen warmte en licht te beschermen! Laat je deskundig adviseren in de winkel.

kleur in je interieur met sfeervolle gordijnen.
kleur in je interieur met sfeervolle gordijnen.

Gordijnen zijn sfeervolle basiselementen voor je interieur. Met die ene stof of dat ene patroon geef je jouw interieur kleur. Ga je (ver)bouwen en ben je toe aan een nieuw interieur? Kom dan nu langs bij [[naamwinkel]] en profiteer van kortingen in de zomeropruiming!

het genieten van frisse buitenlucht, zonder insecten in huis.
het genieten van frisse buitenlucht, zonder insecten in huis.

Door horren voor je deuren of ramen te plaatsen houd je ongewenste insecten buiten, maar geniet je wel van de frisse buitenlucht. Horren bieden je de mogelijkheid je huis goed te ventileren zonder dat ongedierte of zelfs pollen je huis binnendringen. Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas in diverse kleuren, dessins en structuren. De structuur van de horren is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.

We adviseren je graag over de juiste hor en tijdens de zomeropruiming is dat voor jou een ideaal moment!

een zachte, comfortabele vloer.
een zachte, comfortabele vloer.

Door de structuur voelt tapijt altijd comfortabel en zacht aan. Daarnaast helpt tapijt de akoestiek in huis te verbeteren, is tapijt veilig en zeer slijtvast. Een ander voordeel van tapijt is dat het stof vasthoudt. Stof blijft dus niet in de kamer dwarrelen maar wordt opgenomen in de vloer. Kortom, een tapijt is vloer met een veelzijdigheid aan voordelen.

Profiteer nu van korting tijdens de zomeropruiming!

een vloer om je op uit te leven.

een vloer om je op uit te leven.

Feestjes, diners, spelende kinderen; een vloer is om op te leven! Daarbij wil je wel dat deze lang meegaat. Met een PVC of vinyl vloer uit de collecties van NL Label en Novilon haal je gegarandeerd een sterke, kras- en waterbestendige vloer in huis waar je jaren plezier van beleeft.

De zomeropruiming is het ideale moment om een nieuwe vloer in huis te halen. 

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief